header
joan pere viladecans  
header line
botó biografíabotó articlesbotó contacte
menu sub line
pinturasFiguraHistoria365FormatSimptomesPatrimoni
RecentSineraSalveu-me la mirada
   

Viladecans. Salveu-me la mirada

Salveu-me la mirada és una nova edició de bibliòfil d'Enciclopèdia Catalana que reuneix la poesia d'un dels poetes catalans més populars de tots els temps, Miquel Martí i Pol, amb la creació artística de Joan-Pere Viladecans.

L'extensa selecció, reunida en 5 carpetes, repassa la trajectòria del poeta de Roda de Ter, amb els seus poemes més significats, a la vegada que la seva trajectòria vital i humana, marcada especialment pel seu origen social, el seu entorn immediat i la malatia que condicionà la seva vida des del 1970.

Aquesta antologia, seleccionada i presentada per Àlex Broch, ha suggerit a Viladecans 17 obres que es reprodueixen en format de tríptic, un gravat original i 6 guardes per a cada una de les carpetes.

De l'obra, se n'han fet dues edicions, 50 exemplars de col·leccionista (amb un gravat original signat per l'artista) i 999 de luxe (amb una reproducció glicée emmarcada, del mateix gravat).

Ambdues es presenten dins un estoig de fusta de sicòmor serigrafiada.

 

 

Dades tècniques:

- Format: 29 x 38,5 cm
- Pàgines:
- Carpeta folrada de tela Halflinnen amb 6 quaderns impresos sobre paper Insize Modigliani Candido New de 200 grams, de Cordeons i amb camisa de paper vegetal Curious Translucents natural de 230 grams, d'Arjowiggins. - Els quaderns inclouen 24 obres plàstiques de Joan-Pere Viladecans, creades especialment per a aquesta edició.  

• Edició de col·leccionista (50 exemplars):
- Exemplars numerats, certificats i signats a mà per Joan-Pere Viladecans, presentats en un estoig de fusta de sicòmor serigrafiat, de 55 x 44,5 cm.
- Gravat original de Joan-Pere Viladecans creat per a l'obra a l'aiguafort i carborúndum sobre una base fotogràfica de Pedro Madueño, del qual s'han tirat 50 exemplars numerats i signats per l'artista, sobre paper Hahnemühle de 300 grams, de 50 x 40 cm.  

• Edició de luxe (999 exemplars)
- Exemplars numerats i certificats, presentats en estoig de fusta de sicòmor serigrafiat, de 48 x 37,4 cm.
- Reproducció giclée del gravat original de Joan-Pere Viladecans creat per a l'obra, supervisada per l'artista, signada, numerada a mà i emmarcada.

 
line expo sep
  exposició obra 1 exposició obra 2 exposició obra 3  
exposició obra 4 exposició obra 5 exposició obra 6
  exposició obra 7 exposició obra 8 exposició obra 9  
exposició obra 10
footer line